Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemi szakmai gyakorlat...

Egyetemi szakmai gyakorlat leigazolása hogy működik?

Figyelt kérdés
A munkáltató be kell hogy jelentsen vagy elég csak egy igazolás?
2022. márc. 30. 21:04
 1/8 anonim ***** válasza:
90%

Egyetemenként és akár karonként is változó, hogy hogy kell papírozni a dolgot.

Nézd meg a tvsz-ben.

2022. márc. 30. 21:31
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Utólag?! Sehogyan. Legalább fél évvel a gyakorlat előtt el kell kezdeni az adminisztrációt, hogy legyen belőle valami....
2022. márc. 31. 00:28
 3/8 A kérdező kommentje:
Hol írtam hogy utólag? Jövőre kell mennem gyakorlatra.
2022. márc. 31. 05:58
 4/8 anonim ***** válasza:
65%

Nálunk pl az egyetem ad egy formanyomtatványt, azt kell értelemszerűen kitölteni, ezen felül nincs semmi teendő (NKE).

Kérdezd meg a TO-n vagy nézd meg a TVSZben.

2022. márc. 31. 09:00
 5/8 A kérdező kommentje:
Nálunk sajnos kell munkaszerződés is. De ezt amúgy ellenőrzi is valahol a suli? Mondjuk NAV-nál?
2022. márc. 31. 17:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Olvasd el az egyetem szabályzatát és ne próbáld megkerülni. Minden egyetemen van részletes útmutató.
2022. márc. 31. 17:30
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem megkerülni akarom csak ahova mennék gyakorlatra nem nagyon akarnak bejelenteni 6 hétre.
2022. márc. 31. 18:07
 8/8 anonim ***** válasza:
65%
Nem munkaszerződés kell, hanem gyakornoki szerződés, ezt muszáj megkötni (6 hetet még nem haladó gyakorlat esetén fizetni sem kötelező, lehet benne az is, hogy nem fizetett gyakorlat). Ezen kívül a cégnek a gyakorlatra szerződést kell kötnie az egyetemmel.
2022. ápr. 1. 06:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!