Az osztálynaplót mikor semmisítik meg?
Figyelt kérdés
2016-ban érettségiztem.2022. márc. 28. 11:02
11/21 A kérdező kommentje:
Ez már kazán.
2022. márc. 28. 13:14
12/21 A kérdező kommentje:
Itt nem így van. Annak idején még a tanárom is megmondta, hogy 5 évig tartják meg.
2022. márc. 28. 13:15
13/21 A kérdező kommentje:
*Itt más a rendszer, semmi köze az osztálytalálkozónak a naplóhoz.
2022. márc. 28. 13:18
14/21 anonim válasza:
13. A selejtezést jogszabály írja elő és kivételként említik a naplót!!
15/21 A kérdező kommentje:
Persze 5 év lejárta után papírmegsemmisítő!!!
2022. márc. 28. 13:26
16/21 anonim válasza:
Ha ennyire biztos vagy benne hogy már nincs meg, akkor minek kérdezed?
Kérdezz rá a volt sulidnál, hogy kidobták-e már vagy sem.
Én pesten érettségiztem ugyan abban az évben mint te és azóta sem volt egy osztálytalálkozó sem. Csak pár haver összeült kocsmázni azok közül akik még tartották egymással a kapcsolatot.
Azt pedig, hogy az iskola tartana osztálytalálkozót nem hinném 😅
Igazából az is fura, hogy végzés után még metartják a naplót... Minek?
17/21 anonim válasza:
Egy csomó választ töröltetett. Azt is kéne, ahol saját magának válaszol.
18/21 A kérdező kommentje:
16.Én is így gondolom. Köszönöm szépen igazam van.
2022. márc. 28. 18:17
19/21 anonim válasza:
Anyukám 1994-ben érettségizett, a 25. osztálytalálkozóján voltak a gimnáziumban, ahol végzett és megtekinthették a 12. osztályos osztálynaplójukat (+ körbejárták a sulit). Szerintem megtartják emléknek, másra már úgyse jó az évtizedek eltelésével. Nekem már elég fura, nyolcadikban láttam utoljára naplót (de szerette az ofőnk mérgében az asztalra csapni xd). Én gimnazistaként úgy kezdtem, hogy már csak e-napló volt... Lehet, hogy az én 25. osztálytalálkozómon már projektoron nézzük meg az akkori eredményeinket :D
20/21 anonim válasza:
Ősszel volt a 31 éves érettségi osztálytalálkozónk. Volt osztályfőnök hozta. Számold ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!