Lehet így duplázni? Mennyi pontom lenne?
Amik elméletben lennének:
Középszint angol 81%
Emelt magyar 85 %
B2 nyelvvizsga angolból +28 pont
+50 pont az emeltért
+40 esélyegyenlőség
SZÁMOLÁS: 81*2 + 85*2 + 50 + 40=162+170+90= 422
Kérdések:
Valóban ennyi pontom lenne?
Úgy is megkapom a plusz ötven pontot,hogy csak egy emeltem van? Ami persze szakirányú. Nem kell azért mégegy emelt hogy kapjak ötven pontot? Itt arra gondolok,hogy nem csinálnak e olyat hogy amiért az emeltet dupláztam,nem kapok ötven pontot hanem mégegy emelt kell hogy megkapjam az egyszeri 50 pontot.
HÁT őszintén szólva én meg nem adnék plusz pontot olyan jogcímeken mint pl, gyermeknevelés, dadogás, dislexia stb.
De neked olyan sok pontod lesz, hogy emiatt nem kell aggódnod.
Jól számoltál, csak amúgy még olyan kérdésem lenne, hogy milyen szakmád van? Mert a pluszpontot hagyjuk is, de ilyen van: [link]
Szóval ha szakirányú, lehet, hogy ebből számolnak, persze csak ha többre jönne ki. Egyik barátom például így tud felvételizni idén (bár más terület) és nagy eséllyel be is jut, legalább ilyen lehetőség van. Persze ha nem szakirányú, akkor tárgytalan, csak küldtem, hátha. :)
Kisgyermeknevelő
Szakirányú
Miért számolt jól? Valaki árulja már el nekem légy szíves.
Emelt szintű magyar érettségi +50 pont
Esélyegyenlőség +40 pont
Középfokú angol nyelvvizsga +28 pont
Akárhogy is számolom ez +118 pont de mivel maximálisan 100 plusz pont szerezhető, ezért a jelentkező +100 pontot fog kapni, nem 90-et.
162+170+100=432.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!