Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék jól felkészülni...

Hogyan tudnék jól felkészülni a szerdai matek dolgozatra? : )

Figyelt kérdés

9. osztályos vagyok és szeretném jól megírni ezt a matekdogát: racionális számok, művelet végzés sorrendje, emeletes törtek.. ilyesmi.:D

Szóval tudom a műveletvégzés sorrendjének az elvét. De valami kis apró számolásnál vagy előjelnél mindig elrontok valamit és ugye akkor már az egész nem jó.:S

Ti, hogy szoktatok készülni ilyen dolgozatokra?:)

2010. szept. 13. 20:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Gyakorlással... hidd el, bejön

12-es vagyok... 4-es átlagot mindig tartom (emelt matekos csoport)

2010. szept. 14. 14:56
 2/2 anonim ***** válasza:

Keress neten feladatokat megoldással. Én azzal szoktam kezdeni. Utána pedig átnézem az összeset, amit órán megcsináltunk, a bonyolultabbakat újra megoldom magamtól. Én is néha ilyen vagyok, mint te, de otthon, tök csöndben, ha nekiülsz, minden egyes lépést megfontolsz, akkor nehéz elrontani :)

Dolgozat közben majdnem ugyanígy csinálom. Először megoldom a könnyűeket; megnézem, még mennyi időm van hátra a nehezebbekre, és szépen, közepes tempóban elkezdem megoldani a feladatokat. Így általában 5-ösre sikerül :)

2010. szept. 14. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!