Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen irányba érdemes tovább...

Milyen irányba érdemes tovább tanulni kereskedelemben?

Figyelt kérdés

Van egy OKJ-s élelmiszer és vegyiáru eladó, illetve üzletvezető képzettségem. Nem dolgoztam benne sosem mert másfelé vitt az élet, illetve alapból maga a képzés sem volt túl részletes illetve alapos. Némi tapasztalatot mégis szereztem benne, lévén a vendéglátásban dolgoztam évekig.

Milyen tanfolyamot vagy képzést érdemes még elvégeznem ha szeretnék egy kereskedelmi egységben dolgozni, és nem csak árufeltöltő akarok lenni hanem idővel többre is szeretném vinni, pl üzletvezető vagy üzletvezető-helyettes legalább, akár ennél több.

2022. márc. 19. 12:29
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!