Maradjak csak OKJ-nél, vagy utána végezzem el még a fősulit?
Figyelt kérdés
Banki szakügyintézőnek tanulok OKJ-s képzésen,ez felsőfokú.Szeretném utána elvégezni a Pénzügy és számviteli kart is fősulin,érdemes? Vagy OKJ-val többet érek? Többen is mondták,hogy előbb találok munkát képzettséggel,mint diplomával..Vélemények?2010. szept. 13. 12:24
1/3 anonim válasza:
mindenképpen csináld meg az OKJ-t. plusz pont a továbbtanulásnál, és lesz egy jó szakmád.
ha elvégezted, akkor nézz körül állásügyileg. ha találsz, akkor menj melózni, és 1 év múlva elkezdheted az egyetemet akár nappalin, akár estin.
a diploma sosem hátrány! a papám mindig azt mondta, hogy tanulj, mert a tudást senki nem veheti el tőled!
sok sikert az élethez!
2/3 anonim válasza:
Én is teljes mértékben egyetértek az előttem szólóval. Végezd le az OKJ-s képzést, aztán keress állást, s így amellett is el tudod végezni a főiskolát.
Én is sok sikert kívánok Neked!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindkettőtöknek,ez jó megoldás:)
2010. szept. 17. 09:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!