Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyire nehez a Bge-n a...

Mennyire nehez a Bge-n a turizmus vendeglatas foszk?

Figyelt kérdés

Sziasztok, azokhoz lenne par kerdesem akik a Bge turizmus vendeglatas foszkos kepzesen tanulnak. (Turizmus szakirany)

- Mennyire nehez a matek? 2es lett a matek erettsegim es nagyon megoszto velemenyeket hallottam, valaki szerint nem is erdemes megprobalnom ha nem megy a matek, masok szerint pedig nagyon sok olyan ember is elvegezte ezt a szakot aki nem volt jo matekbol

- Mik a kovetelmenyek ahhoz, hogy a foszk elvegzese utan atvegyenek alapkepzesre?

- A foszkosok is ugyanugy resztvehetnek minden egyetemi programban? Bulik, kirandulasok, rendezvenyek stb

- Egyutt vannak a foszkon tanuloknak es az alapszakosoknak az oraik vagy teljesen elkulonitve?

#matematika #FOSZK #BGE #Turizmus-vendeglatas
2022. márc. 2. 10:04
 1/5 anonim ***** válasza:
23%

Mi a célod a képzéssel?

Milyen munkakörben szeretnél elhelyezkedni?

2022. márc. 2. 10:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Igazabol szeretnek diplomat szerezni es ez az egyetlen kepzes ami erdekel csak sajnos a rossz matek erettsegim miatt az alapkepzesre nem vettek fel. Ezert szeretnem most eloszor elvegezni a foszkos kepzest es utana onnan atjelentkezni az alapkepzesre csak ennek a menetet nem tudom, hogy mennyi pont plusz pont jar a foszk elvegzese utan es mi a garancia ra, hogy felvesznek az alapkepzesre utana.
2022. márc. 2. 10:17
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Diploma megszerzése után, mi a célod vele?
2022. márc. 2. 10:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Az alapképzés könnyű, ezért szerintem a foszk sem lehet nehéz.
2022. márc. 18. 18:49
 5/5 anonim ***** válasza:

A konkrét kérdéseidre válaszolva:

- Az órák külön vannak

- A foszkosok is bulizhatnak ugyanúgy

- A matek alapképzésen se vészes, sok ismerősöm kettes érettségivel is átment, ezért szerintem gyenge matekkal is érdemes megpróbálni. Gyakran itt a BGE-n a szorgalmat jobban értékelik, mint a tényleges tudást (ez lehet jó vagy rossz dolog is, nézőpont kérdése). Nem nagyon van olyan ismerősöm, aki megbukott volna belőle.

- Az alapképzésre való átvételnél ugyanúgy jelentkezni kell a felvin, és elérni a kb. 400 pontot ha államire mennél, illetve a 280-at ha fizetősre.

2022. márc. 18. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!