Fel tudok készülni két hónap alatt az érettségire? Sajnos két év online oktatásom volt és így teljesen kiesett minden. Hétfőn kezdenek el keményen mindenre tanulni (szakmai érettségit is írok). Össze tudom hozni ennyi idő alatt hogy ne bukjak meg?
Figyelt kérdés
Félek eléggé meg nem tudom hogy álljak hozzá mert sokan azt mondják hogy így nem lesz meg.2022. febr. 27. 19:22
1/3 anonim válasza:
Azt kihagytad, hogy a két év online oktatás alatt minden (fortnite, facebook, tiktok stb) sokkal fontosabb volt mint a tanulás.
2/3 anonim válasza:
Ha kettes a cél, az simán meglesz. Szerintem ha mindennap rááldozol 2 óra tanulást az érettségi tantárgyakra, jobb eredményt is el tudsz érni.
3/3 anonim válasza:
Abszolút megtudod csinálni nagyon sokat kell tanulni es kettesnél jobb leszel akár sokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!