Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tudnátok nekem mondani új adó...

Tudnátok nekem mondani új adó fajtákat amiket be vezetnetek?

Figyelt kérdés
2022. febr. 25. 17:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem személy szerint nincs szükségem több adóra.

Jótékonykodj, ha túl sok a pénzed.

2022. febr. 25. 17:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Hülye kérdések kiírásának adója a gyakorin.
2022. febr. 25. 18:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Bántalmazó szülő adó.

Bántalmazó társ adó.

Felelőtlenül gyereket vállaló idióta adó.

Szemét munkatárs adó.

Csokon, babavárón meggazdagodott adó.

Ordítozó vénasszony adó.

2022. febr. 25. 19:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Ebadót szeretnék minden városban, de legalább Budapesten, mert annyi kutya van itt, amennyit talán csak Görögországban láttam. A terjengő kutyahúgy és a járdákon állandósult kutyaszar, nameg a f@szparaszt, tahó gazdik, akik nem képesek arrébb húzni az állatot a pórázzal, hanem kerülgessem inkább én és lépjek le a járdáról is, szóval ez pl. Budapest top3 problémája közül holtbiztos, hogy az egyik. Olyan 50 eFt/év/kutya adó már szerintem elég lenne, hogy ne kínozza szerencsétlen jószágot a panelba zárva a sok istenverte sötét proli, meg ne nehezítse a környezete életét sem. Csak be is kellene hajtani.
2022. febr. 25. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!