Felvételi portfólióhoz hol találom meg az azonosító számom?
Művészeti egyetemre készülök, aminek az első fordulójában portfóliót kell bemutatni. Új számomra ez az egész rendszer és nem tudom, melyik az a kód vagy számsor, ami azonosítóként kell szerepeljen a portfólión.
A e-felvételin a rendszer által meg van adva egy 3 betűs, 3 számos kód. Ez lenne az? Vagy jelentkezés után az egyetem címéről kéne megkapni? Valaki tudna segíteni?
Ha a felvételi azonosító számra gondolsz, az a felvi.hu e-felvételi oldalán található a bal felső sarokban. Ez a link segíthet, ha nem találod: [link]
Ha a kérdéses egyetem a MOME, ott még külön kapsz egy hat karakterből álló kódot a tárhelyre történő regisztrációkor. Erről küldenek emailt is, tehát ha elfelejtetted, akkor ott keresgélj. Náluk ezt a kódot kell szerepeltetni a portfólió fájljának nevében.
Remélem, tudtam segíteni. Hajrá, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!