Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha nyelvvizsga nélkül végzek...

Ha nyelvvizsga nélkül végzek az egyetemmel még idén, akkor mire számíthatok majd, ha munkába lépek?

Figyelt kérdés
Résznyelvvizsgám van, tehát az írásbelim van csak, a komplexem nem sikerült még 3 éve, 56% lett. A sikertelenség után nem tudtam újból belevágni meg az egyetemet is elkezdtem, majd 2020 márciusán jött a covid. Idén vagyok végzős, ősszel jártam nyelvvizsga tanfolyamra, de vizsgára nem mentem. Mivek szakdolgozatot is írok, plusz több hetes gyakorlatom van így nehezen tudnám bevállalni a nyelvvizsgát (tudom, hogy csak egy szóbeli kell, de csak az egyedül nem menne). Ha idénre már nem hoznak be nyelvvizsga amnesztiát diplomát nem kapok, de szeretnék ősztől óvónőként dolgozni (azt tanulom), akkor mire számíthatok? Mennyivel csökkenthetik a fizetésemet, akkor pedasszisztensként számolnának el?

2022. febr. 23. 13:51
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

érdeklődd meg a munkaadónál.

én drukkolok, h. megkapd a diplomát, tavaly is júniusban közölték, h. mi megkapjuk az amnesztiát.

sztem pont az óvónőknél nem kérik annyira, ha csak nem nemzetiségi oviban akarsz dolgozni, de gondolom nem.

2022. febr. 23. 14:14
 2/2 A kérdező kommentje:

Nem nemzetiségin vagyok, egy mezei óvónő szeretnék lenni. Tudom még nem jött ilyen üzenet, de megcsinálnám mindenképpen a nyelvvizsgát, de ilyen rövid időn belül, ennyi minden között nem szeretnék egy újabb kudarcot. Évekkel ezelőtt így éltem meg, tudom, hogy készülhettem volna mennyit, de távoktatás alatt azért mi sem lazsáltunk.

Köszönöm szépen a válaszodat! 😊

2022. febr. 23. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!