Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Sos! Jelentkeztem a felvi.hu-n...

Nagylajos1999 kérdése:

Sos! Jelentkeztem a felvi.hu-n jól is sikerült és beszertnem nyújtani a kérelmet az oktatási hivatalnál de kormanyhivatalhoz be kell menni? Nem lehet online elintézni? 2.ha nyelvből nem vizsgáztam mert fel voltam mentve de nem enged tovább

Figyelt kérdés
2.ha nyelvből nem vizsgáztam (helyette más tantárgyból) mert fel voltam mentve de nem enged tovább ha nem választok nyelvet ilyenkor mi a teendő?

2022. febr. 14. 22:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A megfelelő ügy kiválasztása csak segítség az ott dolgozóknak, hogy már elsőre a megfelelő emberhez kerüljön, így kis késlekedés léphet fel, de alapvetően nem hiszem, hogy gond lenne.

Miket csatoltál még a jelentkezéshez a jelentkezési lapon kívül? Fizetésről igazolást? Érettségi másolata? Középiskola bizonyítvány másolata? Jelentkezési lapot kinyomtattad, aláírtad és beszkennelted/fényképezted, úgy csatoltad?

2022. febr. 16. 17:09
 12/14 A kérdező kommentje:
Igen ezeket mind csatoltam
2022. febr. 17. 10:18
 13/14 anonim ***** válasza:

Rendben, akkor szerintem minden rendben van.

Sok szerencsét az érettségihez valamint a felvételihez!

2022. febr. 17. 16:33
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ;)
2022. febr. 18. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!