Van itt olyan, aki "papírgyűjtő", azaz gyűjtögeti a diplomákat, OKJ képzéseket? Ha igen, miket sikerült eddig begyűjtened?
Gondolok itt mindenféle végzettségre, diplomára, OKJ-ra, bootcampre, tanfolyamra, felnőttképzésre, tényleg bármire.
Főleg olyanok válasza érdekel, akik hobbiból tanulnak, tehát nem is volt céljuk az x-ik szakmájukban dolgozni, csak érdeklődésből, időtöltésként tanultak még valamit, de kíváncsi vagyok olyan tapasztalatokra is, ha valaki sokszor váltott karriert, ezért van többféle végzettsége.:)
ha megtanulod a nyelvet középfokon, akkor mindegy melyik nyvközpont vizsgájára mész, sikerülni fog. teljesen mindegy, hogy 66 vagy 86 százalékos eredménnyel, nem az a lényeg.
"ucsitycá, ucsitycá, ucsitycá!" - mondta egy lenyin nevű ember.
nem lennon, az mást mondott, lenin. :)
#7, köszönöm, van már gyakorlatom a nyelvvizsgázásban (2 másik nyelvből van már), de azért vannak különbségek felépítésben, feladattípusban, ami nekem nem teljesen mindegy.:)
#6, köszönöm.
Mindenkit felpontoztam egyébként, de örülök még további válaszoknak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!