Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyire szigorúak egy okj...

Mennyire szigorúak egy okj vizsgán?

Figyelt kérdés
Portfólió bemutatás és 2 tételsorból szóbeli lesz. Sajnos a tételekből nem sokat tudok.
2022. febr. 12. 15:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem szigorúak, a tudást keresik.
2022. febr. 12. 17:32
 2/5 anonim ***** válasza:
OKJ vizsga és OKJ vizsga között óriási különbségek vannak nehézségben. Egy tipikus mérlegképes könyvelő vagy fogtechnikus vizsgán akár a jelentkezők fele is megbukik, de mondjuk egy virágkötő vagy egy koszorúkészítő OKJ vizsgán csak az nem megy át, aki nem jelenik meg.
2022. febr. 12. 18:25
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Dekoratőr vizsgáról lenne szó. A portfólióm szerintem rendben van, de a művtöri tételekkel meggyűlt a bajom :D

2022. febr. 12. 18:28
 4/5 anonim ***** válasza:
#2, te négyféle OKJ vizsgabizottsági tag vagy, ráadásul ilyen szerteágazó témákban? Az igen.
2022. febr. 13. 15:51
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
#4: Nem vagyok négy OKJ vizsgabizottságban, de vannak rokonaim és barátaim, akik a fenti négy OKJ vizsgát megpróbálták. Az ugyanazon tanfolyamra járt OKJ vizsgázók általában kapcsolatban maradnak egymással a vizsga után is, úgyhogy mindenki megtudja a többiek eredményét; s egyébként is már a tanfolyamok oktatói által is terjesztett információ, hogy az előző években az egyes OKJ vizsgákon nagyjából mekkora volt a bukás aránya. Szóval egyáltalán nem légből kaptam, amit írtam.
2022. febr. 13. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!