Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az ELTE...

Mi a véleményetek az ELTE Vezér úti kollégiumáról? (VUK)

Figyelt kérdés
Épp most kezdtem itt a keresztféléves jelentkezés keretei közt a képzésem szabadbölcsészeten, és ebben a kollégiumban ajánlottak számomra férőhelyet. Sokan azt mondják, hogy "legalja" jellegű koli, de ha más lehetőségem nem adódik, érdeklődni szeretnék a jelenlegi állapotokról. Előre is köszönöm az infót!

2022. febr. 10. 23:50
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Én szerettem azt a kolit. BTK-ra pont 30 perc alatt jutsz be, szóval az nem olyan rossz. Kb. hasonló szinten van, mint az ADK, amit meg tök jó klinak neveznek, szóval ezt sosem értettem.

Pozitívum: Közel van a BTK-hoz, nem úgy mint pl. a NUK. Minden szinten van közösségi tér (online oktatáskor hasznos). Minden szinten mikró, vízforraló (bár én azt nem használnám, már nagyon vízköves), kenyérpirító (ami pl. a KCS-ban nincs). Hűtő minden szobában. Kényelmes ágyak, 1-2 új bútor. Padló egész jó a többi koliéhoz képest.

Negatívum: Nem túl szép hely. Ha olyan szobát kapsz, ahol 3-an vagytok, az már túlzsúfolt, mivel csak 2 asztal fér be. A wc-k állapota nem mindig a legjobb, de ez a lakók igénytelensége. Igénytelen lakók pedig mindenhol vannak. (Ha a KCS-ban a lakóegységtársad trehány, akkor te takarítod az egyetlen fürdőszobát, amit használhatsz.) Itt meg legalább átmész egy másik emeletre.

Most hirtelen ennyi jutott eszembe, de nyugodtan kérdezz. :)

2022. febr. 12. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!