Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Volt olyan tanárotok aki...

Volt olyan tanárotok aki folyton szidott vagy cseszegetett titeket?

Figyelt kérdés
pl veletek cseszett ki, kb ilyenek. Ha igen hogy kezeltétek?
2022. febr. 9. 18:52
 1/5 A kérdező kommentje:
Tehát utált titeket azt mondta buta vagy semmit nem tudsz többet tanulj pontosítok
2022. febr. 9. 18:54
 2/5 anonim válasza:
Persz, olyat is mondott, hogy dogolj meg. Le kell szarni az ilyet. En akkor visszaszoltam es leultettem de fontos ha visszaszolsz ugy tedd, hogy ne hulyezd le csak burkoltan es ha valamit visszaszolsz azt hatarozottan
2022. febr. 9. 21:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Volt olyan, alázatos voltam és bocsánatot kértem, így tiszta maradt a lelkem, hogy én megtettem minden tőlem telhetőt, és nem süllyedtem le az ő szintjére. (Csak itthon volt néha, hogy eljátszottam a gondolatokkal...) Azóta már leérettségiztem, meg minden, bekerültem egy jó egyetemre, és úgy látom, sokkal jobb életem lesz, mint amit gondolt volna, és mint ami neki van.
2022. febr. 9. 23:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Felénk csak olyan volt. Volt, aki face to face megmondta, hogy azt hitte, olyan buta leszek, hogy nem is tudja, mi lesz majd velem, mondta ezt anélkül, hogy ismert volna. Voltak a csókosok, ugye faluhelyen mindenki tudja a másikról, ki fia-borja, így aszerint is kezeltek minket. Plusz volt a genyó genyedli fizikatanár, aki nekem egyest adott, a csókosnak meg azt mondta, hogy hát üljön le. Volt, aki javította a dolgozatot, előttem mondta el, mi lenne a megoldás, aztán az enyémet, ami ugyanez volt, áthúzta, és kettest adott rá, volt a kötsög ofő, aki a színötösre még feleltetni szándékozott volna, hogy megadja e az ötöst. Plusz ugyanő volt, aki nem védett meg, amikor lecigányoztak-nem vagyok az- és bántottak, hanem a bántalmazók mellé állt. Meg volt a másik tetű, aki előre meghajtogatta a naplót, hogy nálam nyíljon ki és nekem kelljen felelnem, aztán nyivácskolt, amikor azt mondtam, hogy nem egyenlően kezelik a gyerekeket.
2022. febr. 10. 06:31
 5/5 anonim ***** válasza:

gimnáziumban kaptunk egy új matektanárt, aki mikor először bejött, egyből belekötött a kedvenc focicsapatomba (a tolltartómra volt írva).

magyarázni nem tudott, matekon kívül gyakorlatilag mindenhez ostoba volt (eszperantóból nyelvvizsgázott, mert angolból/németből nem tudta lerakni).

A lányokkal kivételezett, a fiúkat cseszegette folyton, főleg engem és barátaimat. amikor 2 éve meghalt 40 évesen, hetekig ugráltam örömömben.

2022. ápr. 1. 12:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!