Emelt magyar érettségi szóbelije mennyire nehéz?
Figyelt kérdés
Vagy az emelt törié?
Úgy tudom történelemből témakörök vannak megadva, viszont magyarnál a tételcímeket is központilag közzétették. Igazam van?
#egyetem #továbbtanulás #emelt szintű érettségi #magyar érettségi #történelem érettségi #magyar nyelv és irodalom
2022. febr. 9. 18:32
1/7 anonim válasza:
a magyar emelttel nem az a gond, hogy a szóbeli nehéz lenne, az már pite az írásbelihez képest
2/7 anonim válasza:
minden tárgyból könnyebb a szóbeli, hiszen fel tudsz rá készülni otthon. ahogy az első írja, a írásbeli része a para.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Már csak egy valamit nem tudok: Ha a tételcímek alapján kidolgozom a tételemeit és beseggelem őke, akkor nagy eséllyel nem fog meglepetés érni, ugye?
2022. febr. 9. 20:57
4/7 anonim válasza:
nem, már ha elolvastad a feladott regényeket is, nagyon lehúznak, ha rájönnek, hogy nem olvastad, már pedig rájönnek, mikor én emelteztem, mindkét előttem lévőnek megjegyezték
5/7 A kérdező kommentje:
Rendben van, tehát ha elolvasom őket + a kidolgozott 40 tételt megtanulom, akkor az már jó ómen. Mindent értek! Köszönöm a választ.:)
2022. febr. 9. 21:08
7/7 A kérdező kommentje:
Igen-igen, csak nem tudtam mennyire hasonló a töri emelt szóbelivel. Ott is vannak tételcímek, csak az sokkal szerteágazóbb és simán belekérdezhetnek olyanba ami csak érintőleges egy témakörrel... :/
2022. febr. 10. 06:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!