Miért nem kapok többletpontot, ha Rendészeti és közszolgálati ismeretekből érettségiztem emelt szinten és Belügyi rendészeti ismeretekből van egy OKTV eredményem?
Figyelt kérdés
Sziasztok, lassan le kéne adnom a jelentkezésemet és erre nem tudom a választ. A tantárgyaknak nem ugyanaz a nevük és csak hasonló témakörökből áll. A főiskola is azt írja, hogy megfelel nekik a tárgy. Akkor most mi van?2022. febr. 9. 00:19
1/1 anonim válasza:
Még ha azonos is a tárgy akkor is megkéne kapnod mindkettōért a pontot amennyiben teljesíted a feltételeket ( oktv 1-30 hely ha felveteli tárgyként elfogadja az adott egyetem a targyat 100 v 50 v 25 pluszpont, emelt erettségi amennyiben abból számolják a felvételi pontot és meg van (az azt hiszem) 45% (de nem biztos hogy ennyi, ennek nézz utána) plusz 50 pont), ezen kívül nekem se egybōl írták jóvá a pontjaimat az igazolást nézd meg hogy elfogadták e már, meg nem tudom mikor érettségizel/érettségiztél de amíg nem teljesíted a felvételi követelményeket (érettségik megléte, alkalmassági vizsga megléte és elfogadása stb) addig nulla pontot ír ki. Szóval számos oka lehet nem kell egybōl kétségbe esni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!