Számít milyen az érettségi ha nem akarok továbbtanulni?
Figyelt kérdés
Jövőre fogok érettségizni, nyílván hogy mindenki ezzel szekál, de ez most mindegy, a kérdésem, hogy ha nem akarok továbbtanulni egyetemre, akkor számít hogy milyen eredmények vannak, nézni fogják egy munkahelyen, vagy csak annyit hogy van érettségim + technikusi végzettségem(technikumba járok). Meg, számít valamit hogy milyen eredményeket produkálok az egész technikumba, vagy elég lenne ha mindenből 2-es lennék végig? (csak egy elméleti kérdés nyílván a lehető legjobban próbálok teljesíteni)2022. febr. 6. 18:22
1/9 anonim válasza:
Nem igazán érdekel senkit, hányas az érettségid.
2/9 anonim válasza:
Számít, később még kitalálhatod, hogy tanulnál valamit, aztán beszopod, mert most keménykedtél, hogy mennyire nem érdekel a tanulás. Gondolj bele, 20-30 évet meghatározhat, ha most elcseszed... inkább csináld meg jól és ne kelljen később, mint fordítva.
3/9 anonim válasza:
Ha később meg egyetemre szeretnél menni, akkor a rossz érettségi miatt esetleg nem jutsz be, vagy csak nagy anyagi áldozatok és időráfordítás árán.
5/9 anonim válasza:
2-es mondta a kérdező, hogy csak elméleti a kérdés és próbál a legjobban teljesíteni.
6/9 anonim válasza:
Annyi hátránya lesz, ha később egyetemre akarsz menni, újra kell érettségizni ami fizetős lesz
7/9 anonim válasza:
Kell egy emelt minden szakra. s
Szóval jözép szintű lesz akkor is fizetni fogsz.
8/9 anonim válasza:
7 folytatva, ha egyetem lenne a cél.
*Közép
9/9 anonim válasza:
Ha nem tanulsz tovább, a kutyát nem fogja érdekelni. S ha ne adj isten nem úgy sikerül, bármelyik vizsgaidőszakban újra próbálkozhatsz. Nem haltam bele én se, hogy az egyetem miatt újból kellett vizsgáznom egy tárgyból, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!