Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetimsták!!! Debrecenben a...

Egyetimsták!!! Debrecenben a Böszörményi úton hol található a "P" épület és hol szokták tartani a precentív gerinctréninget?

Figyelt kérdés
Kisvárosi vagyok, nem ismerem Debrecent, neten nem találtam infót:( (azt tudom hogy valahol a MÉK-en van)

2022. febr. 6. 00:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az adott kar titkárától/oktatásszervezőjétől kérdezném meg, még lehet, gyorsabban is reagál, mint mi.
2022. febr. 6. 00:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi az esélye, hogy valaki tudja a közlekedés kategóriában? :D Én szaktársat kérdeznék meg a helyedben, megnézed ki jár arra az órára és párra ráírsz. Én mindig ezt csinálom, gondolom nem annyira szeretnek érte xD Ha meg nem oda jársz, akkor az egyetemen valakitől megkérdezed.
2022. febr. 6. 01:15
 3/5 A kérdező kommentje:
bárkitől kérdeztem senki nem tudja. telefont meg nem veszik fel :'D
2022. febr. 6. 19:23
 4/5 anonim ***** válasza:
E-mail címe nincs a titkárságnak?
2022. febr. 6. 19:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem találtam. De szerintem a Kecskeméti János sportcsarnok lesz az. Legalábbis a link szerint az a P épület. Gondolom akkor az órát is itt tartják. [link]
2022. febr. 6. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!