Egyetemen BTK hallgatóként felvehetem más karok tárgyait?
Figyelt kérdés
2022. febr. 3. 11:22
1/7 anonim válasza:
Nem minden tárgyat lehet felvenni, de van rá lehetőség. Általában a szabadon választható tárgyak között szoktak közösek lenni+nyelvek.
2/7 anonim válasza:
Melyik egyetemről van szó? Nem mindenhol ugyanolyan a rendszer
3/7 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a "egyéb szabadon választható tárgyak" menüpontban 2 mintaterv közül lehet választani csak (2017, 2018) és egyiknél sem mutat egy tárgyat sem, ezért az "egyéb intézményes tárgy" menüpontban néztem tárgyakat. De ami BTK-s azt felvehetem?
2022. febr. 3. 11:43
5/7 A kérdező kommentje:
Debreceni Egyetem
2022. febr. 3. 11:47
6/7 anonim válasza:
minden további intézményi tárgyra menj,nálunk ott mutatja a többit
7/7 anonim válasza:
Az egyéb szabadon választhatónál azok a tárgyaknak kellene lennie amelyek egyik szakhoz sem kapcsolódnak. Nálunk is a minden további intézményi tárgynál mutatja a többi szak/kar tárgyait.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!