Igényelhetek még diákigazolványt?
Figyelt kérdés
Lemaradtam az igénylésről, mert azt hittem levelező tagozaton nem jár. Már tudom, hogy igen, de utólag tudok még igényelni?2010. szept. 10. 15:07
1/4 anonim válasza:
mindig lehet igényelni az év során, csak az igénylés és átvétel között 2-3 hónap a különbség.
2/4 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy egész évben bármikor lehet, csak talán úgy drágább.
3/4 anonim válasza:
Kapsz egy ideigleneset, ami 360 forintba kerül, a rendes 1600 forintba. Mindkettőhöz kell képet vinned, az ideigleneset úgy csinálták egy ismerősömnek, hogy az arcképes és adatos részt üresen hagyták és egy kártyára tették a fotóját, pecsételték le és írták rá az adatait.
19/F
4/4 anonim válasza:
persze. én is tegnap előtt adtam be. TO-n kérsz papírt, kitöltöd, rányomod a fényképet, feladod a csekket az 1600 forinttal és vársz, míg megjön. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!