SZTE tanulmányi ösztöndíj hogy működik pontosan?
Figyelt kérdés
Sziasztok, pár mondatba össze tudná nekem foglalni valaki, hogy működik a tanulmányi ösztöndíj az SZTE-n? Sikerült egész jó átlagot összehozzak, de nem tudom hogy működik a dolog, és nem tudom hol kellene megigényelni stb. A válaszokat előre is köszönöm!2022. jan. 30. 18:34
1/3 anonim válasza:
Én BTK-s vagyok, de gondolom minden karon ugyanúgy megy, ha a sima tanulmányi ösztöndíjra gondolsz, nem köztársaságira vagy ilyesmire, akkor azt az egyetem utalja, ha elérted az adott átlagot, neked nincs vele semmi dolgod.
2/3 A kérdező kommentje:
Valahol meg lehet nezni, hogy ki kap osztondijat? Esetleg egy linket tudnal dobni? En nem talaltam
2022. jan. 31. 18:56
3/3 anonim válasza:
Nem egy átlag van megadva, hanem minden évben veszik a legjobbat (azt nem tudom, hogy évfolyamra, szakra vagy karra lebontva), ő kapja a maximum összeget, a többiek pedig vele arányosan. Ezt majd Moduloban lehet valamikor megnézni, de majd csak jóval később, eleve még a héten UV van, szóval legkorábban utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!