Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Debreceni Egyetemen nem...

Debreceni Egyetemen nem teljesített tantárgyat hogyan tudok újra felvenni?

Figyelt kérdés
Első éves hallgató vagyok és nem sikerültek egy tantárgyból a vizsgák. Viszont fogalmam sincs hogyan vehetném fel, már a második félévi tárgyakat felvettem a neptunban, viszont abban a listában nincs benne, csak az első félévre szűkített tantárgyakban, de ott egyértelműen nem tudom felvenni.

2022. jan. 27. 08:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy ezt a tárgyat nem indítják keresztféléven, ami azt jelenti, hogy legközelebb majd csak szeptemberben tudod újra felvenni és abszolválni.
2022. jan. 27. 09:30
 2/5 anonim ***** válasza:
pONTOSAN ahogy az 1, írja, Sőt, ha ez a tárgy ráépülős, akkor a további tárgyat sem tudod felvenni, ha ez erős előfeltételes.
2022. jan. 27. 10:02
 3/5 anonim ***** válasza:
De ha van aláírásod megkérdezheted a TO-t, hogy tudnának indítani vizsgakurzust. Ha többen is vagytok így akkor több az esélye, hogy indítanak. Ha megvan akkor kérvénnyel fel tudod venni a ráepülős tárgyakat, ha van.
2022. jan. 27. 12:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor ha jól értem, ha ebben a félévben fel lehetne már venni akkor ott lenne a második félévi tantárgyak között. Tehát valószínűleg csak szeptemberben lehet.
2022. jan. 27. 19:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, de fontold meg, amit a 3. írt.
2022. jan. 27. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!