Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Közgazdasági ismeretek érettsé...

Közgazdasági ismeretek érettségire felkészítőnek, milyen könyveket ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Nem tanultam ilyen tárgyat a középiskolában, viszont az egyetemen pénzügy és számvitel FOSZK-on tanulok és idén szeretnék ebből a tárgyból is érettségit tenni. (A pontszámok miatt)

2022. jan. 26. 09:29
 1/1 anonim ***** válasza:

Pfhuu, lehet, hogy már kicsit megkéstem és már kaptál a környezetedből tanácsot.

Igaz én középsuliban tanultam 4 évet, most meg egyetemen vagyok gazd-men-en.

De előszőr én megnézném, pl. a tavalyi feladatokat, hogy egyeltalàn tanultatok e, ilyeneket amiket kérdeznek. Mert, ha nem akkor ott bukott sok minden, mivel ennyi anyagot nem tudsz már úgy elsajátítani, hogy jól is sikerüljön. (Pl. Mi egyetemen teljesen máshogy tanuljuk a függvényábrázolást stb… .)De az is lehet, hogy FOSZK-on ugyanúgy tanuljátok, mint amilyen érettségin van.

Esetleg ha még kellene, szívesen elő tudom keresni neked, hogy mikből tanultunk.

Bár a 80%-a felesleges volt a könyvből, mivel inkább olyanokat kérdeztek amiket gyakorlati órán elsajátítottunk.

Pl én konkrétan nem is tanultam a szakmai érettségire, mivel 4 év alatt konkrétan belénk vertek mindent szóról szóra és így lett valami 89%-om asszem.

2022. febr. 25. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!