Normális, ha a matek tudásért meg kell szenvedni?
Igen. Nincs királyi út ;)
De nemcsak a matektudásért, hanem bármi másért is bele kell tenni a munkát.
Kérdező, NE hallgas #1 és #2 válaszára, mert garantálom neked, hogy soha nem tanultak felsőbb szinten matematikát!
Én matek szakos vagyok (utolsó éves) és MINDENKI szenved valami miatt itt. Persze a legnagyobb agyak nem fognak annyit, mint az átlagos hallgató. Időt meg energiát pedig MINDENKINEK kell a matekba ölnie, mert ez egy nyelv, amit gyakorlás nélkül SOHA nem fogsz megérteni, "beszélni" pedig pláne nem. Azok a gyerekek, akik mondjuk 14 évesen már matematikát tanulnak egyetem, ők se úgy jutnak el oda, hogy a semmiből tudni fognak mindent, szimplán csak gyorsabban tanulják meg az anyagokat, de ettől még minden nap több órát foglalkoznak vele!!
#5 kár volt a garantálást emlegetni, mert reál szakon tanulok egyetemen;) 1 szóval nem írtam,hogy akinek az erőssége a matek,annak nem szükséges gyakorolnia. Szimplán ha valaki gyengébb,akkor jobban meg kell küzdenie a tudásért, többet kell gyakorolnia.
#2 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!