Tudnátok tapasztalatokat mesélni a design- és művészetmenedzsment nevű mesterszakkal kapcsolatban?
Szia! Szerintem reklámügynökség, meg ilyesmi helyeken biztosan eltudsz vele helyezkedni, illetve könyvkiadónál is tuti fogadnak majd, vagy talán inkább oda a grafika szak(?). Bár szerintem ennyire nem kötött, hogy CSAK egy bizonyos diplomát fogadnak el, a lényeg, hogy a végzettségednek legyen azért köze ahhoz a munkához, amire jelentkezel majd később. Úgyhogy szerintem simán van esélyed ezeken a területen ilyen diplomával.
Tehát ha kicsit elszeretnél menni művészibb irányba, akkor szerintem is a design menedzsment (ha jól tudom ennek a design kultúra az alapszaka)
Egyébként hova jársz kereskedelem és marketingre?
Nagyon szívesen, remélem tudtam segíteni:)
Aztaa, hát a Corvinuson jó nehéz lehet bekerülni marketingre, elég magas a ponthatár.
Ilyesmi mesterképzésre nem szeretnél menni egyébként, mármint gazdaságra? Nemzetközi tanulmányok, MBA, gazdaság menedzsment?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!