Pontszámítás egyetemre hogyan működik?
Van egy 38% emelt érettségim infóból és 68 matekból. Később szereztem 74% matek tanúsítványt és 92% infó közepet. Jelenleg rendszer és alkalmazás üzemeltető technikumon tanulok.
Kérdésem az volna, hogy ez a technikum kiváltja az emelt infó követelményt mérnők vagy PTI-n?
Az emelt érettségi elég csak annyira, hogy telejsítse a követelményt? Azt akarom, hogy duplázzam a 94% közép infót és a 74% közép matekot.
Ugye kell 1 emelt viszont duplázással sokkal jobban járnék, felvin beírtam a 38% emeltet és a 92% közepet de csak az emeltel számol így alig van pontom, mellesleg egy technikusi képzést se enged beírni.
Előre is köszi!
Okés, tehát nekem arra kell törekednem minnél több % legyen meg, hogy minnél több pontot kapjak.
De azt még mindig nem értem, hogy kell egy emelt érettségi valamelyik tárgyból oké az megvan, de miért nem számol alapból a 92% közép infóval duplán? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!