Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az agy rá tud álni valamire...

Az agy rá tud álni valamire amit nagyon akarok?

Figyelt kérdés
Érdekelne az informatika, utoljára úgy 10 éve tanultam aktívan, leszedtem egy könyvet minden benne van ami a számítógépekkel kapcsolatos egészen a hálózatokig. Hát elég nyers száraz amit leírnak, egy kicsit magas szinten van, de én ezt akarom csinálni, később ezzel szeretnék foglalkozni. Ha szorgalmasan kitartóan tanulom akármennyire is nehéz, rááll majd az agyam?
2022. jan. 14. 14:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

HA tényleg akarod, meg természetesen munkát is hajlandó vag belefektetni, akkor igen.

A fiam gimiben sokáig minden évben bukás határán volt kémiából, mert "nem érti", meg "hiába tanulja, nem marad meg belöle semmi", aztán az utolsó elötti évben rájött, hogy ahoz a szakhoz, ahová menni akar, kémia emelt érettségi kell. Meglepö módon elkezdte megérteni a kémiát, az év végén 4 lett, az uttolaó évben meg végig ötös, illetve az érettségi is 5-ös lett.

Csak a motiváció kellett, egyböl képes votl ráállni az agya a kémiára, és szerintem ez kb mindennel így van.

2022. jan. 14. 15:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Bocs, a hibákért, a billentyüzetem vacak.
2022. jan. 14. 15:05
 3/3 anonim ***** válasza:

EZ ugye tanulási kérdés?

Akkor oda tedd.

Nem mindegy, miféle informatika.

Mindent meg lehet tanulni - de, ha programozni szeretnél, ahhoz adottság és elhivatottság is kell.

Ha nem akarsz megmaradni a 10 GOTO 20 szinten.

2022. jan. 14. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!