Mi van akkor, ha forgalmi vizsgán rögtön az elindulás után bekerül a vizsgázó egy forgalmi dugóba ?
szerintem nincs semmi
ha olyan óriási nagy dugóba kerül, akkor max korábban visszafordítja a vizsgabiztos és nem megy végig az útvonalon
Van annyi tapasztalat a vizsgabiztosnak, hogy nem olyan utvonalat választ.
Ha mégis belekerül, akkor úgy járt. Előbb utóbb megoldódik.
Az is csak egy forgalmi szituáció.
Különben miért is kellene új vizsgát kérni?
Azért gondoltam, mert nem tartom igazságosnak, hogy valaki végigmegy az egész útvonalon, valaki meg csak kb 200 métert halad előre
(Nem járt így senki, ez csak egy példa)
Nincs kőbe vésett útvonal.
A vizsgabiztos bármikor mondhatja, hogy menjünk el jobbra/balra, vagy akár azt is, hogy forduljunk vissza.
Még akkor is ha nincs dugó.
Déli órákban vizsgáztam, megyeszékhelyen, és abban az idősávban valami hihetetlen nagy dugók tudnak keletkezni seperc alatt. Nekem meg pont olyan útvonalam volt, ami az egyik legjobb dugó alapanyag, és ezt a vizsgáztató is tudta, úgyhogy oda szólt az oktatónak, és elnavigáltak pár utcával arrébb, kikerülve a dugó nagyját.
Szóval, ilyenkor feltalálják magukat. Ha valami rendkívüli okból adódna ilyen, akkor viszont nem tudom, hogy hogyan járnának el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!