Hagyjuk most azt hogy: tesizz, nem halsz bele stb.
Nem akarok tesizni, a súlyom miatt szerintem nem is lehetne. Hova kellene elmennem vizsgálatra?
2010. szept. 8. 18:52
1/8 anonim válasza:
ŐŐ nem tudom hogy lehet szerezni..De azt megtudhatnám hány kiló vagy?vagy annyit hogy túl súlyos vagy vékony?
2010. szept. 8. 19:04
2/8 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy felmentenek, és ne kelljen járni sokkal sz*rabb gyógytestnevelésre kétszer eannyiszor egy héten. Vagy csak ritkán. ÉS egyébként ha akkroa a súlyod, akkor még éppen most kellne valamit tenni, mielőtt még több lesz.
2010. szept. 8. 19:04
3/8 anonim válasza:
Mert ha túlsúlyos vagy akkor nem hiszem hogy fognak adni..Mert pont hogy mozognod kell..Am én is túlsúlyos vagyok..És énse rajongok a tesiért..De muszály..Mert most lettem középsulis..És már nem játszhatom el azt amit általános nyolcadikba..hogy havonta ha 2szer bementem az jó volt..Első voltam..
2010. szept. 8. 19:07
4/8 A kérdező kommentje:
90 kg minimum.(pontosan nem tudom)
Tavaly be sem jártam tesire és 3-ast kaptam(9.osztály volt).
De ez egy másik suli és valahogy szereznem kellene mert nem akarok tesizni. Főleg hogy 2km-t fussak valamennyi időn belül és csak akkor engednek át....
2010. szept. 8. 19:13
5/8 anonim válasza:
Nos, barátnőm is kb. ennyi vagy több néhány kilóval, de ő mégis bírt mind a 4 évben tesire járni heti 3x.
2010. szept. 8. 20:45
6/8 anonim válasza:
Az iskolaorvost kérdezd meg, az ő hatásköre, esetleg gyógytesire vagy könnyítettre utal fogyókúrás tanácsok kíséretében.
2010. szept. 8. 21:40
7/8 A kérdező kommentje:
Azok Ők Én meg Én vagyok. Szóval....
Teljesen ki akar iktatni az életemből a tesit. Felesleges.Eleget mozgok főleg hogy hegyen lakok és minden nap fel kell sétálnom meg a városban is eleget sétálok.
2010. szept. 9. 16:08
8/8 anonim válasza:
Nálunk is van 1 súlyosabb lány,viszont a maga módján megcsinál mindent,ha nem is olyan gyorsan meg jól,mint a többiek.Ha hormon eredetű a gond ,abban az esetben indokolt persze,de csak úgy simán...
Amúgy a háziorvosodnál,kivizsgálnak és vagy kapsz,vagy nem.
Ha kapsz akk at le kell csekkolnia a suliorvosnak (ha van) és utána bemutatni a tanárnőnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!