Állami ösztöndíjas évek visszafizetése?
Figyelt kérdés
4 félévet tanultam egy egyetemen, de kiíratkoztam. Szeretnék orvosira menni, de így nem tudom végig államin elvégezni. Tehát a kérdésem az lenne, hogy vissza tudom-e fizetni azt a 4 félévet, hogy ismét "újratöltődjön", mitha mi sem történt vna? Inkább visszafizetném, mert a 4 félév lenne annyi, mint orvoson 1. :)
Vagy hol induljak el a kérdezősködésben?
2022. jan. 11. 22:06
2/7 anonim válasza:
Nem lehet utólag kifizetni a féléveket úgy, hogy ismét 1-ről induljon. Sőt, ha 1 éven belül nem kezdesz új képzést, akkor viszont keletkezik fizetési kötelezettséged.
10 félévet tudsz államin lenni orvosi képzés esetén és 4-et fizetsz, ami már régen nem 1 millió/félév.
3/7 A kérdező kommentje:
Az eduline-on 14 félévet ír orvosin.
Köszi a válaszokat
2022. jan. 11. 22:46
4/7 anonim válasza:
10 államin és 4 fizetősön, mit nem értesz ezen?
5/7 A kérdező kommentje:
Értem a kommentedet, általánosságban írtam a 14 félévet. Nyilván értem, hogy nekem 10 félév állami, viszont 4et kell fizetnem..
2022. jan. 11. 22:50
7/7 anonim válasza:
És akkor még nem csúsztál. Lesz az 6 fizetős is. 1 350 000 Ft/félév.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!