Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha felveszek egy nem kötelező...

Ha felveszek egy nem kötelező tárgyat és megbukok, teljesítenem kell újra? Csúszhatok emiatt?

Figyelt kérdés
Utolsó félévem fog most kezdődni. Ősszel felvettem egy, a szakunknak nem kötelező tárgyat, mert könnyűnek gondoltam… Most másodszorra fogok vizsgázni belőle, de bukás lesz ez is valószínűleg. Ha nem teljesítek egy nem kötelező tárgyat az mit von maga után? Fel kell vennem újra? Mivel már nincs idő arra (utolsó félévem) lehetséges hogy emiatt fogok csúszni? Vagy a nem kötelező tárgyat nem kell felvenni újra? Elegge ketsegbe vagyok esve
2022. jan. 11. 19:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha szabadon választott a tárgy, akkor egy másikat felveszel és teljesítesz helyette.

Ha kötelezően választott, akkor megnézed, hogy abban a tárgycsoportban már teljesítetted-e a szükséges tárgyakat szám szerint. Ha igen, nem kell semmit tenni, ha nem, akkor felveszel helyette mást/ha van választék/

2022. jan. 11. 20:01
 2/3 A kérdező kommentje:
Bocsi a hülye kérdésért de azt hol tudom megnézni a Neptunban, hogy pl KV tárgyakból mennyit teljesítettem? Mert ugye a leckekönyvben csak felsorolva vannak a tárgyak meg az eredmények, de nincs ott, hogy melyik volt kötelező vagy kv. Van valahol ilyen opció?
2022. jan. 11. 20:17
 3/3 anonim ***** válasza:
A mintatantervben is benne van továbbá a Neptunban a Tanulmányok---előrehaladás menüpontban.
2022. jan. 11. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!