Valaki leírná röviden a "Gárdonyi Géza : Egri Csillagok (Bornemissza Gergely élete)" című regényt?
Figyelt kérdés
Elolvastam, de eléggé zavaros és nemigazán értem , megköszönném ha valaki időt szánna rá és röviden leírná /összefoglalná...2022. jan. 10. 09:45
1/5 anonim válasza:
"Elolvastam, de eléggé zavaros és nemigazán értem"
Aha, persze. Annyira bonyolult, több szálon és idősíkon futó történet, hogy én is nehezen bírkóztam meg vele. Ja, nem.
2/5 anonim válasza:
Eger ostromáról szól lol
Olvasd el és megtudod, még mi se hisszük el ezt a gyenge dumát.
3/5 anonim válasza:
Funkcionális analfabéták generációja. De nem a Te hibád, kérdező.
4/5 anonim válasza:
Nem olvastál te el semmit!
De még arra se vetted a fáradságot, hogy rákeress az "egri csillagok + olvasónapló" szókombinációra....
Pffff!
Már rég meglenne a leírásod!
(persze azt ne feledd, hogy a tanárod is rá fog keresni a guglival, és ha szó szerint megtalálja a te dolgozatodat a neten, akkor bukta van!!!)
5/5 anonim válasza:
Összefoglalom, remélem, érthető lesz:
1552-ben Eger ostrománál a magyarok legyőzték a törököket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!