írnátok nekem fogalmazás címeket?
Nem tudok milyen témát illetve címet kitalálni.De írni meg nagyon van kedvem,csak nem tudok miről,és abban reménykedek,hogy valami érdekes vagy elvont címet adtok.
Szóval előző fogalmazásom címe : Egy hős naplója
Érdekesnek találom az ilyet. :]
Köszönöm :D
Hát,most nem ezzel a címmel írtam egy fogalmazást.De szeretném ha véleményt mondanátok.Eléggé elvont,sőt lehet,hogy annyira hülyeség,hogy még elvontnak sem nevezhető.Szóval tessék :D
F
elmerül benne az az érzés,hogy pont most ebben a pillanatban,nem szakad-e a zacskója,amit annyira cipel.Ha szakad,valószínű kigurulnak a Gondjai.(valóban a gondok gurulnak,és ő valóban egy zacskóban hordja őket,és valóban nehezek)De ha nem szakad,akkor úgyis elejti.Harmadik lehetőség az,hogy tűrni azt a rohadt nehéz zacskót,és hazavinni.Viszont,tűrni már nembirja.Tele van vágással a keze.Elég hülyének néz ki,hogy ilyen nagy csomagot cipel egy nő.De ha semmit se csinál,és csak tovább megy és megy,az meg már kibírhatatlan volna!De egyáltalán miért zacskóban hordja azokat az idióta Gondokat?Miért nem zsákban?Vagy egy bőröndben?Pont zacskóban,csakis azért,hogy később (az az most) azon törje az eszét,hogy mikor szakad már el a kúrva zacskó.Le ül.Pihen.Persze,hogy még mindig töri az eszét.Lerakta a vállán lévő táskát,ami meg tele volt pehely könnyű Reménnyel.Mindig magával vitte a táskát.Mellé rakta.Miközben a zsebéből a Boldogságot vette elő,és számolgatta,hopp valaki (tehernélküli) ellopta a táskáját.Hopp a szél elfújta a Boldogságát.És hopp,kiszakadt a zacskója...
(Mellesleg:a Gond,Remény,Boldogság teljesen hétköznapi neveket helyettesítenek,azaz a szövegben kétféle képpen értelmezem.)
Szerintem jó :) Csak a helyesírásra ügyelj...
Nálunk egyik tanár akkor irat velünk fogalmazást, ha azt válaszoljuk, hogy semmi... A/4-es fogalamzást a semmiről... az is érdekes lehet :D
Am tényleg elvont, és tetszik :)
Első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!