Tudnnátok valami jó angol szótanulási technikát megosztani velem? A tanár egyből elkezdett minket napi 30 szóval gyepálni!
Amiket nem tudsz megjegyezni azokat írd ki pl. a WC ajtajára ( belülről). Egy nagy dolog alatt elég időt lehet ott eltölteni :)
Én korrepetáltam egy kislányt és a végén ezt a módszert találtam ki neki. Meg is tanulta a szavakat.
Vagy ha pl. tárgyak neve nem megy, akkor sokan cetlin ráragasztják az adott tárgyra az angol nevét.
Csak kell valaki, aki már tud angolul, és segít regisztrálni és eligazodni.
Az a lényege, hogy te beírod két nyelven a szavakat, érdemes témakörönként, leckénként új listát kezdeni címmel ellátva, és a program ötféle módon gyakoroltatja, kiírja a %-os teljesítményedet és addig kérdez ki az egyik gyakorlási módnál, amíg 100%-os nem lesz. Persze folyamatosan ismételni kell.
Barátok összefoghatnak és csinálhatnak egymásnak rejtvényeket, keresztrejtvényt, szókeresőt, összekevert betűket is. És hangosan tanulj, ki kell ejteni a szavakat többször. Lehet énekelni, rajzolni, cédulázni, ábécérendbe rakni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!