Hogyan irjak szépen?
Figyelt kérdés
14 l ,egyszer a betuim nagyk kicsik,máskor balra meg jobbra dolnek,koncentrálok de mikor gyorsan irok nem megy,eddig e legtöbb dicséretet a legkisseb betuimre kaptam amikor szép kicsikkel irtam de az olyan fárasztó.légyszi segítsetek!2010. szept. 7. 20:42
1/3 anonim válasza:
Háát igazság szerint én valami olyasmit hallottam, hogy ameddig alakul a személyiséged úgy változik folyamatosan az írásod. Aztán nem tudom mennyi alapja lehet ennek.
Talán próbáld meg otthon gyakorolni, hogy szép legyen:) Jobb tanácsot nem tudok adni. Egyébként ha gyorsan kell írni én is nagy betűkkel írok, de ilyen gyöngybetűsen, jó kerek betűjeim vannak. Állítólag az is szép.
L/18
2/3 anonim válasza:
Nem kell szépen írni erőfeszítés árán, elég ha olvasható. Az írásod a személyiséged megjelenése papíron, majd kialakul.
3/3 anonim válasza:
Én állítólag szépen írok. Nálunk alsóban a tanító néni azt mondta, hogy töltőtollal kell írni, nem írhattunk golyóssal. A lányoknak tényleg szép volt az írásuk, kivétel nélkül. Tesóm golyóssal írt alsóban is, neki már annyira nem szép az írása. Lehet, hogy ez attól függ,mivel tanultál meg írni. Egyébként szerintem ha otthon írogatsz, azzal tudsz javítani rajta,nekem is megtetszik időnként egy-két egyedileg írt betű, azt szoktam gyakorolni itthon és "beépül" az írásomba. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!