Pontok beszámítása? Felsőoktatási oklevél szerint? Lehetséges ez?
Üdv!
Az lenne a pontos kérdésem, hogy aki pl : elvégzi az egyik egyetemen az egyik FOSZK-ot legyen most a gazdálkodás menedzsment...és megszerzi ezt a felső oktatási oklevelet,és a jövőben szeretne alapképzésre jelentkezni a felvi.hu-n,akkor lehet tényleg úgy, hogy ez alapján kapod a pontokat,és nem az érettségit veszik figyelembe,és nem az szerint kapod a pontokat,hanem csak az oklevélre ? Olvastam olyat is,hogy ilyenkor emeltszinttől is eltekintenek.
Válaszokat előre is köszönöm
Azt tudom ,hogy azonos szakra lehet úgy, hogy érettségit nézik + többlet pont a foszk miatt,viszont olvastam olyat is,hogy csak a foszk alapján lehet kérni a pontokat.
Ez valós? Gyakorlatban mennyire esélyes ez?
értem köszönöm,viszont ez esetben mit jelenthet? linkelem:
mert itt van olyan külön ,hogy : Felsőfokú oklevél alapján számított felvételi pontszám alapképzésen, osztatlan mesterképzésen és felsőoktatási szakképzésen
Illetve van külön olyan rész,hogy : Felsőoktatási szakképzésen szerzett oklevél alapján számított felvételi pontszám alapképzésen, osztatlan mesterképzésen és felsőoktatási szakképzésen
és mindegyik alatt a táblázat. ( link)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!