Van rá esély 2022 januárban?
Tudom,hogy végül azok vehetik át a diplomát, akik 2021 nyaráig végeztek.
Rudom,van petíció,aláírtam,de nem tudom ez mennyit ér...általában semmit nem szokott.
Viszont most tényleg,szerintetek mennyi esély van,hogy a most januárban végzetteknek is elengedik a nyelvvizsgát?
Nekem sajnos kellene :(

Tessék?
A diplomához kell,nem az államvizsgához.
Nem értem miről beszélsz.

Már a leendő munkahelyemen dolgozom 1,5 éve gyakornokként. Februártól ajánlatot kaptam főállásra.
Az angolt valóban használjuk,napi szinten. Mást nem,nyelvvizsgát angolból a mai napig sem kérték el, hanem az interjú félig angolul bolt,ott "tesztelték " a nyelvtudásomat.

Igaz,multinál pénzügyön helyezkedtem el,tahát nem 100%ban nemzetközi gazdálkodáshoz illő állás,inkább pénzügy számviteles (ahova csak egy középszintű nyelvvizsga kell btw).
Éppen ezért is megyek mesterre már pénzügyre,ahhoz azonban az alap diplomához most ez a hülye olasz kellene,vagy az amnesztia.
Feltétele lenne,igen...
Lehet meg tudjuk beszélni a hr-en, de ugye mester jelentkezéshez mindenképpen kell a diploma.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!