Mit kell tenni, ha a Neptunban lejár a koli díj befizetésének határideje?
Figyelt kérdés
Tulajdonképpen lejárt, de ma minden bizonnyal meg fog érkezni a Neptunba az a befizetendő összeg és ahogy néztem, *még* be lehet fizetni.
Kellesz ilyen késői befizetési díjat fizetni? Így ugye még nem rugnak ki a koliból?
Akárhogyis, nem számoltam azzal, hogy hétvége volt és így nem fog megjönni a pénz hétfőig.
2021. dec. 20. 02:01
1/3 anonim válasza:
Ez nagyon sok mindentől függ, kolinként eltérnek a szabályok.
Amennyire én észrevettem, 1-2 nap késésért nem szoktak pampogni, pláne nem fognak kirúgni. Ha be tudod fizetni, fizesd be. Ha rád vernek valami extra költséget, akkor azt is befizeted, 1-2 ezer forintnál nem lehet több.
Mindenesetre ha biztosra akarsz menni, kérdezz rá a koliban a megfelelő helyen.
2/3 anonim válasza:
Nálunk csak annyi, hogy 1400 forint plusz költséget ráraknak, de ezeket egyben írják ki félév végén, és nekem volt, hogy el is felejtették. Azért ennyiért nem rúgnak ki.
3/3 anonim válasza:
Nálunk ugyanúgy be lehetett fizetni a Neptunon minden gond nélkül és nem volt semmiféle különösebb következménye, csak pluszban még kellett késedelmi díjat fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!