Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit kell tenni, ha a Neptunban...

Mit kell tenni, ha a Neptunban lejár a koli díj befizetésének határideje?

Figyelt kérdés

Tulajdonképpen lejárt, de ma minden bizonnyal meg fog érkezni a Neptunba az a befizetendő összeg és ahogy néztem, *még* be lehet fizetni.

Kellesz ilyen késői befizetési díjat fizetni? Így ugye még nem rugnak ki a koliból?

Akárhogyis, nem számoltam azzal, hogy hétvége volt és így nem fog megjönni a pénz hétfőig.

2021. dec. 20. 02:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon sok mindentől függ, kolinként eltérnek a szabályok.

Amennyire én észrevettem, 1-2 nap késésért nem szoktak pampogni, pláne nem fognak kirúgni. Ha be tudod fizetni, fizesd be. Ha rád vernek valami extra költséget, akkor azt is befizeted, 1-2 ezer forintnál nem lehet több.

Mindenesetre ha biztosra akarsz menni, kérdezz rá a koliban a megfelelő helyen.

2021. dec. 20. 02:22
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk csak annyi, hogy 1400 forint plusz költséget ráraknak, de ezeket egyben írják ki félév végén, és nekem volt, hogy el is felejtették. Azért ennyiért nem rúgnak ki.
2021. dec. 20. 09:01
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ugyanúgy be lehetett fizetni a Neptunon minden gond nélkül és nem volt semmiféle különösebb következménye, csak pluszban még kellett késedelmi díjat fizetni.
2021. dec. 20. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!