Az van ráírva valamire, hogy fogyasztható: 2022.09.01. ,akkor az azt jelenti, hogy 09.01-én még meg lehet enni?
Figyelt kérdés
2021. dec. 17. 18:53
2/7 anonim 

válasza:

Igen. Amúgy nagy valószínűséggel 09.02-án is, csak eladni nem lehet akkor már.
3/7 anonim 

válasza:

Igen,mivel azt jelenti hogy addig a napig,tehát még azon a napon lehet.
4/7 anonim 

válasza:

Sőt akárt azt is jelentheti, hogy már most rossz, sőt még akárt azt is, hogy 2022.09.30-án is ugyanolyan jó lesz mint most.
5/7 anonim válasza:
Aznap még megeheted.
Én azért alaposan meg szoktam nézni az ételt, ha már közel van a lejárati ideje.
Ha Fogyasztható van ráírva, akkor azon a napon még biztonságos, utána már nem. Ha minőségét megőrzi van ráírva, a dátum után is biztonságos, csak a minősége romolhat.
6/7 anonim válasza:
Igen, de csak 23:59-ig. Utána meg ne edd, mert vérhast, kankót, vagy végbélrákot kaphatsz el, így fontos az időzítés. Ha a nyelés folyamata átcsúszna másnapra az sem jó inkább köpd ki. Különösen Szilveszter-Újév éjelén hajnalán kell odafigyelni, mert akkor a legnagyobb az esély hogy beleszalad ilyenbe az ember. Ráadásul ha alkoholt is iszol a romlott kajára akkor esélyes hogy medvedisznóemberré fogsz változni. Szóval ez nem játék!!
7/7 anonim válasza:
A termékek utána is biztonságosan fogyasztható, én ezen közeli lejáratú élelmiszereket juttatom el rászoruló családokhoz már több éve soha senkinek semmilyen baja nem volt tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!