Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Lehetséges saját vállalkozást...

Lehetséges saját vállalkozást elismertetni szakmai gyakorlatnak?

Figyelt kérdés

Van egy webshopom és kereskedelmi szakon tanulok egyetemen.

Erre lehet valami kérelmet beadni, hogy a saját vállalkozásomban szereztem elég tapasztalatot és ne kelljen egy idegen céghez mennem dolgozni?

A vállalkozást még az egyetemi éveim elején indítottam és azóta is folyamatosan fut.

Kihez fordulhatnék ehhez tanácsért ?

2021. dec. 14. 14:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez a sajat erdekeidnek is ellenmond. a Szakmai gyakorlat celja, hogy tanulj, na most magadtol nyilvan nem sok ujat fogsz latni.
2021. dec. 14. 14:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Tanulmányi osztály, szakfelelős, karrieriroda... kezdetnek, de ha ők nem tudnak erre választ adni, valószínűleg útba fognak tudni igazítani.

Amúgy egyetemfüggő, bár nem valószínű. Nálunk pl. meg volt mondva, hogy legalább X éve működő, Y éves árbevételű, Z db alkalmazottat foglalkoztató vállalkozás kell, ahol van is felsőfokú végzettséggel rendelkező mentor. De mondom, ezt az egyetem tudja pontosan megválaszolni.

2021. dec. 14. 14:45
 3/5 anonim ***** válasza:
92%
Tanulmányi osztály. Egyébként szerintem sem biztos h elfogadják, mivel általában szokott kelleni valaki, aki leigazolja magát a szakmai gyakorlatot- egy megfelelő végzettségű/pozíciójú ember, aki nyilván nem Te vagy. De lehet, hogy van rá mód, hogy elismertesd, de ezt mindenképp a tanulmányi osztály tudja csak megmondani. Amúgy én a helyedben nem zárkóznék el attól, hogy tanuljak valami újat egy “hagyományos” munkahelyen. De mindenképpen gratula az önálló vállalkozáshoz!
2021. dec. 14. 16:21
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat!

Igazából azért merült ez fel, mert a mostani munkahelyem az nem kereskedelmi, és nem szeretném itt hagyni. Mellette nagyon jól tudom vinni a vállalkozást és ezért szerettem volna megoldani így, mert a mostani helyet nagyon szeretem, de ők bem tudják sajnos nekem leigazolni. :(

2021. dec. 14. 16:57
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Tudtommal nem lehet saját/családi vállalkozásnál.
2021. dec. 19. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!