Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan a tanultok egyetemen?...

Hogyan a tanultok egyetemen? Mi a véleményetek az egyetemi rendszerről?

Figyelt kérdés

2021. dec. 9. 00:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Teljesen egyet kell veled értenem 4-es. Szörnyű...Én csak most kezdtem, de egyfolytában azon agyalok, hogy kiiratkozom. Én ezt nem csinálom. Pont ezen agyaltam én is, hogy mire jó ez a sok beadandó, az órarendről nem is beszélve, ami kb a lehető legrosszabb. Nekünk pl van reggel 8 kor délben és 4 kor óra. Sajnos egyre inkább azt érzem , hogy ha ez ilyen akkor nekem nem lesz soha diplomám, mert ilyen áron, hogy az egészségem rámegy nem kell. Pedig lehetne annyira máshogy is csinálni. Ami meg a másik észrevételem így gólyaként, hogy már az első héten úgy éreztem , hogy azt várták hogy kb már mindent is tudtunk kellene. De kérdem én, ha az embert felvették és megcsinálta 5-ösre az emelt érettségit, akkor vajon kivel van a baj? Hát akkor nem eleve a középiskolai rendszerrel van a probléma? Vagy akkor milyen érdemjegyet kellene szereznie egy végzősnek ahhoz, hogy a tudása megfelelő legyen az első héten? Szomorú amúgy nagyon és minden tiszteletem azok előtt akik ezt végigszenvedik.
2022. szept. 26. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!