Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A borús, esős, havas, vagy...

A borús, esős, havas, vagy pedig a napos idő a szimpatikusabb vizsgázáskor?

Figyelt kérdés
2021. dec. 7. 18:22
A kérdező szavazást indított:
Felhős, borús
Esős
Havas
Szeles
Derűs, napos
8 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Vagy a derűs,napos,mert akkor jobb kedve van az embernek,vagy felhős,borús,mert akkor sötétebb van a teremben,és jobban lehet puskázni.
2021. dec. 7. 18:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Esős, hideg időben jól esik a meleg a teremben, minden lassabb az esernyők pakolászása miatt, a hangulat tisztább, csendesebb. Olyankor úgy érzem, túl vagyok egy dolgon, jöhet a következő, a nagy egész egy része volt ez.

Napos időben jobb az ember kedve, az emberek vidámabbak és hangosabbak, és szerintem feszültebbek is. Olyankor úgy érzem, ez volt életem legfontosabb vizsgája.

2021. dec. 7. 23:15
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszaitokat!

Én napos időben vizsgáztam, hát, ahhoz képest, hogy alig készültem rá, egy könnyű szóbeli tételt húztam és azt már régebbről is jól tudtam, tehát igazából nálam a napfény a szerencsét hozta...

2021. dec. 13. 22:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Szívesen!
2021. dec. 13. 22:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Puskázás forever
2021. dec. 31. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!