Mit tegyek? 18/L
Figyelt kérdés
Érettségi előtt vagyok.. régen nagyon jól tanultam..de most..katasztrófa. semmit sem fog fel az agyam..ha akarok is tanulni nem megy.. és végül abba hagyom. Van olyan nap mikor nem is kezdek bele. Igaz szorongásos beteg vagyok stb..de mit tudnék tenni hogy tudjak tanulni is? Valami ötlet? Már nagyon ki vagyok készülve. Úgy érzem semmire sem vagyok képes.2021. dec. 7. 07:32
11/13 Senior Séf válasza:
Nem nyugtató kell ide, hanem rendbe tenni a bélflórádat. Tudom hogy nem hiszed el, de a manapság a fiatalok körében járványszerűen terjedő mentális betegségeknek mind-mind a modern táplálkozás az okozója. A figyelemhiányod is erre vezethető vissza. Végigalszod egyébként az éjszakákat?
13/13 anonim válasza:
Miért pontoztátok annyian le a #11-es válaszolót?
Miért ne lehetne igaza?
Senki sem hallotta még ezt a nagyon bölcs közmondást?: Az vagy amit megeszel.
Sokkal többet számít az, mint sokan gondolják, hogy mit eszel, mit iszol, mennyit mozogsz, ezekből mennyit és ami ugyanilyen fontos az a levegő vétel milyensége.
Ha a fentieket jól csináljuk, akkor radikálisan lecsökkenjük a betegségek kialakulását és nagyban hozzájárulunk az egészséges hosszú boldog élethez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!