Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy tanuljak ha egyátalán...

Hogy tanuljak ha egyátalán semmi kedvem nincs hozzá?

Figyelt kérdés
Baromi sokat kéne tanulni és minél többet kell annál kevésbé bírom csinálni. Az első vizsgaidőszakban simán ment, hogy 5óra alvás után 12 órákat tanultam. Most elkezdeni is alig bírom, és maximum 4 óra megy de sokszor még annyi sem, mert egyszerűen semmi motivációm. Valami tipp?

2021. dec. 5. 12:05
 1/3 anonim ***** válasza:
81%

gondolj arra milyen szar lenne kibukni

nekem bejött

2021. dec. 5. 12:09
 2/3 A kérdező kommentje:
Állandóan erre gondolok de ez kevés😂 És az a ciki, hogy mindenképp el akarom végezni ezt az egyetemet, tehát nem arról van szó, hogy pályát tévesztettem. Csupán rühellek tanulni😅
2021. dec. 5. 12:40
 3/3 anonim ***** válasza:
20%
Nem akarod elvégezni, ha rühelled csinálni. Ha el akarnád, akkor hajtanál érte. Nem számít, mit mond valaki, csak az számít, amit csinál.
2021. dec. 5. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!