Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » HÖOK mentorom nem jelentkezett...

HÖOK mentorom nem jelentkezett, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Üdv!

Amikor jelentkezni kellett, akkor online-jelentkeztem. Küldtek egy doc-ot, amibe kitöltöttem az adataimat, de aláírni nem tudtam, mert egy dokumentum volt. Írtam nekik levelet, hogyha nem megfelelő így, akkor kinyomtattathatom és beküldhetem úgy is, de erre nem reagáltak.

Mikor augusztus elején megkaptam a levelet, hogy felvettek a Miskolci Egyetemre, akkor jött egy újabb jelentkezési lap, amire augusztus 16. volt határidőnek írva, de ráírták, hogy csak EGYféleképpen jelentkezzünk.

Augusztusban sem és szeptemberben sem jelentkezett eddig a mentorom.

Most akkor kit keressek? Kinek szóljak? Mit tegyek? Más is járt így?

Köszönöm a segítséget,

19/F

2010. szept. 5. 14:09
 1/2 anonim ***** válasza:
én már a második egyetememen küldöm, de ilyenről még nem is hallottam.
2010. szept. 5. 14:55
 2/2 A kérdező kommentje:

Hátrányos helyzetűeknek és halmozottan hátrányos helyzetűeknek van, vagyis azoknak, akik Rendszeres Gyermekvédelmi Támogatásban részesültek, vagy - a másikban nem vagyok biztos - emelt családi pótlékot kaptak.

Nekem jött róla papír, weboldala:

[link]

19/F

2010. szept. 5. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!