Milyen témakört és tételt húztál emelt töri érettségin?
Figyelt kérdés
Ősszel próbálom meg az emelt törit és érdekelne milyen tételek lehetségesek.A témakörök már megvannak, csak kiváncsi vagyok... remélem minél többen írtok:)köszi2010. szept. 4. 14:27
1/5 anonim válasza:
Az EU felépítése, szervezeti egységei, működése
2/5 A kérdező kommentje:
aham...Ez nekem volt középszinten tétel...de gondolom az nem volt annyira részletes mint emelten, de én már azt is utáltam:S:S
2010. szept. 4. 15:20
3/5 anonim válasza:
Buda ostroma - ellenséges csapatok jellemzése, az ostrom eseményei, következmények
Na, ezt én így pont nem tanultam meg, ki gondolta, hogy azért ilyen mélységekig elmegyünk? :D Elmondtam az előzményeket, a forrásból összeraktam az ostrom eseményeit, amit tudtam a török és magyar haderőről, kicsit még rizsáztam és belemagyaráztam a dologba, meg a legapróbb dolgokat is megemlítettem, ami csak eszembe jutott... végül elég sok pontot kaptam rá :)
4/5 anonim válasza:
Bocsánat, előző vagyok konkrétan Buda 1686-os visszafoglalását értem az ostrom alatt:)
5/5 anonim válasza:
Reneszánsz. Az egyik legkönnyebb téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!