70 alatti IQ-val lehetne érettségim?
Figyelt kérdés
#70 alatti iq
2021. nov. 12. 17:40
1/11 A kérdező kommentje:
Sajnos tudom, hogy tanulmányi eredményemben a "diploma" nem szerepelhetne soha és az emberek csodálkoznak, hogy nem szeretem istenkét
2021. nov. 12. 17:44
2/11 anonim 

válasza:

70 alatti IQ-val írni-olvasni sem tudnál, nem hogy ilyen közel hibátlan helyesírással.
3/11 anonim 

válasza:

Persze, feltéve ha képes vagy odatalálni az Ecseri Piacra... :)
4/11 A kérdező kommentje:
Kedves vagy 3-mas
2021. nov. 12. 18:03
5/11 A kérdező kommentje:
Sajnos értelmi fogyatékos vagyok enyhén
2021. nov. 12. 18:22
7/11 anonim 

válasza:

Ha rosszul mertek az IQ-dat es nem vagy enyhen se ertelmi fogyatekos, akkor el tudsz jutni az erettsegiig. Mondjuk kettesekkel. Ennek mi ertelme lenne? A szakmai vegzettseg fontosabb mint az erettsegi es tobbet er.
Ha pedig tenyleg ert. fogy vagy, kizart hogy akar a 9.osztalyt7 sikeresen elvegezd. Gyere vissza 4 ev mulva, es mondd el, hova jutottal.
8/11 anonim 

válasza:

"Ennek mi ertelme lenne?"
sok helyen kérnek középiskolai végzettséget, úgyhogy lehetne neki több álláslehetősége. Ha már úgyis csak megváltozott munkaképességüként tud elhelyezkedni amúgyis sokkal kevesebb álláslehetősége lenne.
9/11 anonim 

válasza:

70-alatti IQ?
Szerintem kicsit több lehet! Értelmesebben kiírtad a kérdést mint az emberek 95%-a :D
10/11 zolika27 válasza:
7/9 Nem igaz, hogy az érettségi nem fontos ,mert vannak szakmai végzettségek,amik érettségivel megszerezhetőek !Enyhe értelmi fogyatékosnak is lehet érettségije ! Kilencedik osztályt 3-4 essel sikeresen elvégezte a kommentelő !Sőt pedaszisztens lesz Itt nincs mit vitatni Az értelmi fogyatékossagrol nem tudtok semmit se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!