Közel 18 ezer fertozott és 214 elhunyt a mai covid jelentés szerint ilyen még a 3dik hullámban se volt. Ugye hamarosan visszállunk online sulira?
2021. nov. 8. 09:18
11/20 anonim válasza:
Hamarabb lesz kötelező maszkviselés és 8 órai kijárási korlátozás az oltatlanoknak, illetve a rendezvények védettségihez kötése, mint online oktatás. Majd ha ezeket meglépték és nem csökkennek a számok, akkor esetleg, de ez még nem most lesz.
12/20 anonim válasza:
"#6 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ezt te sem gondoltad komolyan."
Mi a gond vele? Ő volt az első aki végre logikusan végiggondolt választ adott a kérdésre.
14/20 anonim válasza:
Kérdező, te milyen iskolába jársz? Be vagy oltva? Tényleg, őszintén így félsz a vírustól, hogy naponta nézegeted az adatokat és kérdéseket írsz ki ide, vagy csak kényelmesebb volt online? De engem most ez tényleg érdekel. Ha így fosol miért nem próbálsz kérni valami rendkívüli egyéni tanrendet, hátha. Én akárkivel beszéltem, aki a covidra hivatkozva érvelt az online oktatás ellen, abból gyorsan kibukott, hogy nem kis társadalmunkat félti - persze jó érzés, hogy saját magadnak is ezt mondod -, hanem valami miatt érdeke húzódik az online mellett, nem kell bejárni, tud dolgozni mellette, könnyebb, amúgy se érdekli a suli, stb. Aki szereti és fontos neki, amit tanul (elsősorban felsőoktatás), az reméli, hogy nem vágják el ezt megint, a személyes kapcsolatokat, kis fős gyakorlatokat.. Ettől függetlenül szerintem senki se tudja mi lesz, lehet visszaáll az online (remélem nem), de biztos nem amiatt, mert naponta kérdezed, illetve aki diák ezt szorgalmazza, az őszintén nézzen magába, hogy miért. 16 éves kortól nem vagy köteles tanulni. Aki viszont szeretne, az örülne, ha nem a kanapéról szerezné a diplomáját. 🙂
15/20 anonim válasza:
Covidra hivatkozva az online oktatás mellett*
16/20 anonim válasza:
Az "3dik" ként írja le, hogy harmadik, annak kötelezővé tenném a bejárást 100.000 fertőzöttnél is....
17/20 anonim válasza:
Kérdező! Miből gondolod, hogy a járványterjedés megállításának első lépése az online oktatás? Szerintem először a kötelező maszkviselést, tömegrendezvények betiltását, szórakozóhelyek és plázák bezárását ... kéne meglépni.
Halkan jegyzem meg ha online oktatást vezetnének be akkor szerintem az érintetteknek iskolaidőben kijárási korlátozás írnék elő. Bár nem tudom miként lehetne betartatni.
18/20 anonim válasza:
Jön az online szünidő már érzi mindenki. 😅
Hiába pattogtok, nem tudnak online számonkérni minket. Van aki végig nem csinált semmi nálunk, nem volt belőle gond, nem tudnak mit tenni. 😂😂
19/20 anonim válasza:
14: Hova gondolsz? Itt mindenki azért akar digioktatást, mert felebarátait szeretné óvni és/vagy a korábbi lockdown-nok alatt rájött, hogy evvel a tanulási módszerrel géniusz helikopter lehet. :)
20/20 anonim válasza:
#14. Szerintem alapvetően a legtöbb ember aki egyetemen, főiskolán van, az szeretne bejárni, szociális életet élni. Viszont, hogy egy járvány idején szívesen közlekedik zsúfolt buszokon, visel maszkot azt te sem gondolhatod komolyan. Legyünk őszinték, teljesen jogos, hogy a legtöbben a kényelem, lustaság miatt sokkal szívesebben vizsgáznának online (köztük én is), de attól még ugyanúgy lehet tanulni otthon is. Szerintem kicsit azért álszent olyat mondani, hogy mindenki szeret dolgozni, tanulni, ráadásul az fel sem merült benned, hogy vannak, akik tényleg félnek a vírustól? Hogy féltik a családtagjaikat? Elhiszem, hogy unjuk már ezt a COVID19, home office témát, de ez a valóság, ezzel kell most szembenézni. Nem azért írom, hogy belekössek bárkinek a véleményébe, csak azért, mert szerintem azért érthető, hogy ebben a bizonytalan helyzetben a diákok is aggódnak, érdeklődnének a jövő miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!